Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Ανδρέας Ποταμιάνος - 1o3rmcvx2ydajm : Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.

Ανδρέας Ποταμιάνος - 1o3rmcvx2ydajm : Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε) και με βραβείο του παγκόσμιου. Υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εθνικής τράπεζας της. Απεβίωσε την παρασκευή 30 ιουλίου σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά.

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά και ήταν γόνος εφοπλιστικής οικογένειας.ήταν απόφοιτος της νομικής σχολής του πανεπιστημίου αθηνών, ενώ είχε. Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε) και με βραβείο του παγκόσμιου. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του.

Bdulimwp4sshdm
Bdulimwp4sshdm from www.documentonews.gr
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή, ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιανός είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης σκιάθου και διατηρούσε εξοχική. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. 10:45 πέθανε ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος ; Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε) και με βραβείο του παγκόσμιου. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του.

Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος.

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο γνωστός εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή, ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. Έφυγε από τη ζωή, χθες παρασκευή, μία τεράστια προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο ανδρέας ποταμιάνος. Βιογραφικό φωτο ο πειραιώτης εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του. Ο ανδρέας ποταμιάνος είναι έλληνας εφοπλιστής. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος. Απεβίωσε την παρασκευή 30 ιουλίου σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. 10:45 πέθανε ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος ; Υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. Υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εθνικής τράπεζας της. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, χθες παρασκευή (30/7) ο ανδρέας ποταμιάνος.

Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Βιογραφικό φωτο ο πειραιώτης εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος.

Vmbi6jz Jqihdm
Vmbi6jz Jqihdm from www.skai.gr
Protagon team 31 ιουλίου 2021, 11:06. Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της δοε και με βραβείο του παγκόσμιου οργανισμού τουρισμού. Ένα κεφάλαιο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, γραμμένο με χρυσά γράμματα, έκλεισε. Υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εθνικής τράπεζας της. Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά και ήταν γόνος εφοπλιστικής οικογένειας.ήταν απόφοιτος της νομικής σχολής του πανεπιστημίου αθηνών, ενώ είχε. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή μία σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιανός είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης σκιάθου και διατηρούσε εξοχική.

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή μία σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.

Ένα κεφάλαιο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, γραμμένο με χρυσά γράμματα, έκλεισε. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος. Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε) και με βραβείο του παγκόσμιου. Έφυγε από τη ζωή, χθες παρασκευή, μία τεράστια προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο ανδρέας ποταμιάνος. Απεβίωσε την παρασκευή 30 ιουλίου σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος.ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά και ήταν γόνος εφοπλιστικής οικογένειας.ήταν απόφοιτος της νομικής σχολής του πανεπιστημίου αθηνών, ενώ είχε. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε) και με βραβείο του παγκόσμιου. Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της δοε και με βραβείο του παγκόσμιου οργανισμού τουρισμού. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή μία σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής ναυτιλίας, ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος του διοικητικού.

Ο ανδρέας ποταμιάνος είναι έλληνας εφοπλιστής. Βιογραφικό φωτο ο πειραιώτης εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. 10:45 πέθανε ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος ;

O Efoplisths Andreas Potamianos Anoigei Ta Xartia Toy
O Efoplisths Andreas Potamianos Anoigei Ta Xartia Toy from www.hellenicdailynewsny.com
Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του. Ένα κεφάλαιο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, γραμμένο με χρυσά γράμματα, έκλεισε. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος.

Protagon team 31 ιουλίου 2021, 11:06.

Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος. Ο ανδρέας ποταμιάνος υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος του διοικητικού. Απεβίωσε την παρασκευή 30 ιουλίου σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος. 10:45 πέθανε ο εφοπλιστής ανδρέας ποταμιάνος ; Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε) και με βραβείο του παγκόσμιου. Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, ανδρέας ποταμιάνος. Ο ανδρέας ποταμιάνος τιμήθηκε με τον σταυρό του βασιλέως γεωργίου α΄ από την ελληνική κυβέρνηση, με το τρόπαιο της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής (δοε) και με βραβείο του παγκόσμιου. Ο ανδρέας ποταμιάνος γεννήθηκε το 1933 στον πειραιά. Υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας, του ελληνοκινεζικού συνδέσμου, των special olympics ελλάδας και του ναυτικού ομίλου ελλάδας, καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εθνικής τράπεζας της.